Україна. м.Черкаси. вул.Бидгощська 38/1, тел (факс) 64-21-78, e-mail: oipopp@ukr.net

Про проведення обласної звітно-виборчої конференції Ліги старшокласників Черкащини

16 травня  2017 року в приміщенні  комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбулась   звітно-виборча   конференція Ліги старшокласників Черкащини. У роботі конференції взяли участь  В.В. Данилевський, начальник управління освіти  і науки Черкаської  обласної державної адміністрації,  Н.М.Чепурна, ректор комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», кандидат педагогічних наук, доцент,   Н.М. Степанова, кандидат філософських наук, доцент кафедри дошкільної освіти та професійного розвитку педагогів,  Віталій Неділя, президент обласної Ліги старшокласників  Аліна Краснопєєва, екс-спікер учнівської міжпарламентської асамблеї м. Черкаси,  Н.В. Бугайчук, методист лабораторії виховної роботи,  представники районних (міських) осередків Ліги старшокласників, методисти відділів освіти та позашкільних навчальних закладів.

Програмою конференції було передбачено роботу у двох секціях:

-   секцію для лідерів учнівського самоврядування провела Кудін В.С., завідувач лабораторії виховної роботи;

-   секцію для координаторів діяльності районних, міських осередків Ліги старшокласників провела Бугайчук Н.В., методист лабораторії виховної роботи.

         Розпочала  роботу конференції Наталія Чепурна. Вона зауважила, що актуальність сьогоднішнього заходу полягає в тому, що основа  майбутньої роботи Ліги старшокласників  базується на попередніх напрацюваннях і досягненнях. І те, що саме ця команда зуміла провести на високому рівні всеукраїнський збір і показати Україні рівень своєї роботи, забезпечує подальші успіхи в діяльності старшокласників області.

З вітальним словом до старшокласників звернувся  Валерій  Данилевський та вручив Подяку управління освіти і науки  Черкаської обласної державної адміністрації  Віталію Неділі за сумлінне виконання своїх обов’язків на посаді президента Ліги старшокласників  Черкащини.  У своєму виступі він звернув увагу старшокласників на високий рівень проведення Всеукраїнського збору лідерів учнівського самоврядування  загальноосвітніх навчальних закладів України на Черкащині. Майбутньому президенту Ліги він побажав натхнення, плідної праці і підтримки високого рівня діяльності лідерів Черкащини.

          Президент Ліги  Віталій  Неділя  розповів про важливі справи старшокласників Черкащини у 2016-2017  році. Окремо у слайд-шоу   поінформував присутніх про перебування лідерів України на Черкаській землі.

         До виступів було запрошено Юлію Піштову, президента  районного осередку Ліги старшокласників Корсунщини та Ігоря Толочного, президента Чорнобаївської гімназії.

      Наталія Степанова презентувала  педагогічний проект-дослідження «Голос з віків»  та наголосила на лідерських якостях визначних особистостей, які впливають на хід історії українського державотворення.

          Президент Ліги провів панельну дискусію «Яким має бути президент Ліги старшокласників Черкащини».       

        У ході роботи тренінгу «Спілкуємось та діємо» було обрано нового президента Ліги старшокласників Черкащини.  Ним стала Піштова Юлія, президент районного осередку Ліги старшокласників Корсунщини,  заступником президента Ліги  було обрано Василенко Юлію, ученицю Черкаської СШ №28 ім.Т.Г.Шевченка Черкаської міської ради.

Тож вітаємо новообраного президента та його команду,  бажаємо успіхів, натхнення, наполегливості у роботі, нових цікавих та творчих  ініціатив.

 

 

В.С.Кудін,

 завідувач лабораторії виховної роботи

  КНЗ «ЧОІПОПП Черкаської обласної ради»

ЧЕРКАСЬКИЙ ОСВІТЯНСЬКИЙ ПОРТАЛ
При копіюванні інформації - посилання на сайт: http://oipopp.ed-sp.net обов’язкове